პარმეზანი-ბალახის ჰოლანდიელი ბავშვი, ნივრიანი კარაქით და სოკოებით

პარმეზანი-ბალახის ჰოლანდიელი ბავშვი, ნივრიანი კარაქით და სოკოებით

იმისათვის, რომ კლასიკური ჰოლანდიური ბავშვის ხორცი აიღოთ ტკბილიდან საზრიანად, აურიეთ ორი სახეობის მწვანილი - სუფთა thyme ფოთლები და ხახვი - და შემდეგ გახეხეთ პარაფით გახეხილი პარმეზანით გახურებამდე. პარკირების დროს, პარმეზანი აყალიბებს ხრტილოვან, მარილიან ფრიკოს მსგავსი ქერქს, აყენებს ადგილს ქვემო ფენებს. (ცხელი წვერი: ჰოლანდიური cacio-e-Pepe- სგან ინსპირირებული შინდისთვის, დაამატეთ დამატებით ახლად დაფქული შავი წიწაკა გასაფუებლად).

კიტნის სამზარეულო სკოლა სხდომაზეა! დარეგისტრირდით ნებისმიერ დროს, მიიღეთ 20 გაკვეთილი ყოველდღიურად, რათა დაგეხმაროთ იმ მზარეულის გახდომაზე, რომელიც ყოველთვის გინდოდათ იყოთ. ეს ყველაფერი იწყება ორშაბათს, როდესაც დარეგისტრირდით, ასე რომ თქვენს პირველი გაკვეთილის მოლოდინში იყავით!

ჰოლანდიელი ბავშვის ღუმელში, თქვენ ყურადღებას მიაპყრობთ ტოპინგს: პრიალა, გარსი, ბუტერბროტის სოკოებს. იმისათვის, რომ მათ მათ მშვენიერი ღრმა ოქროსფერი ელფერი მიაქციოთ, უსიტყვოდ დაასხით მათ, შემდეგ დაამატეთ ნიორი, thyme და მეტი კარაქი და გააგრძელეთ მათი მომზადება, სანამ ისინი არ გახდებიან ტენდერი. ბულიონის ან თეთრი ღვინის ნაყენი მათ ცოტაოდენ სოუსს აქცევს, რაც დამატებით საჭირო რაოდენობის ტენიანობას ამატებს ხრაშუნას ბლინი.

ჰოლანდიელი ბავშვი ღუმელიდან გამოსვლისთანავე დაიწყებს დაცემას, ასე რომ სწრაფად მიირთვით. მე მიყვარს ზემოდან პარმეზანის ნაჭრები, უფრო ახალი მწვანილი და იოგურტის ან კრემის ფრჩხილის თოკი. ამასთან, თუ საუზმეზე სიამოვნების მიღებას დაჟინებით მოითხოვს, ბრაკონიე ან შემწვარი კვერცხიც შესაფერისი იქნებოდა.